Please Note: Brompton’s will be closed for the national Easter holidays Friday 3rd April to Monday 6th April. Please do not attempt to collect items purchased at the auction as the office will be closed. We will reopen at 10am Tuesday 7th April.

Sale: 10th December 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

1. A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Eugene Sartory

4. A Silver-Mounted Violin Bow by Eugene Sartory

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

6. A Nickel-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

8. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Fine Silver-Mounted Violin Bow by Pageot Pere

9. A Fine Silver-Mounted Violin Bow by Pageot Pere

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

10. A Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by Albert Nurnberger

11. A Gold-Mounted Violin Bow by Albert Nurnberger

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

12. A Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £800

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow

14. A Good Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by M. La Pierre

16. A Gold-Mounted Violin Bow by M. La Pierre

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by G. Prager

17. A Silver-Mounted Violin Bow by G. Prager

£600 - £1,000

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

18. A Nickel-Mounted Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

21. A Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

22. A Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

23. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

25. A Silver-Mounted Violin Bow

£500 - £700

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.