Please Note: Brompton’s will be closed for the national Easter holidays Friday 3rd April to Monday 6th April. Please do not attempt to collect items purchased at the auction as the office will be closed. We will reopen at 10am Tuesday 7th April.

Sale: 12th December 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Ch. J.B. Collin-Mezin, Paris 1885

1. A Violin by Ch. J.B. Collin-Mezin, Paris 1885

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Violin by Jean-Baptiste Colin, Mirecourt 1895

2. A Violin by Jean-Baptiste Colin, Mirecourt 1895

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Violin, possibly Saxon Circa 1780

3. A Violin, possibly Saxon Circa 1780

£500 - £700

Sold: £

A Violin, School of Pistucci, Naples Circa 1890

4. A Violin, School of Pistucci, Naples Circa 1890

£6,000 - £8,000

Sold: £

A Violin by Juste Derazey, Mirecourt circa 1880

7. A Violin by Juste Derazey, Mirecourt circa 1880

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Violin by Leon Mougenot, 1928

8. A Violin by Leon Mougenot, 1928

£1,200 - £1,500

Sold: £

A Violin

9. A Violin

£400 - £600

Sold: £

A German Violin, circa 1900

10. A German Violin, circa 1900

£500 - £800

Sold: £

A Violin by Granier, Marseille 1926

11. A Violin by Granier, Marseille 1926

£1,200 - £1,500

Sold: £

A Violin

12. A Violin

£1,200 - £1,500

Sold: £

A French Violin by Buthod

13. A French Violin by Buthod

£800 - £1,200

Sold: £

A German Violin, Hopf School

14. A German Violin, Hopf School

£500 - £700

Sold: £

A Violin by Emile Laurent, Brussels 1910

16. A Violin by Emile Laurent, Brussels 1910

£3,000 - £4,000

Sold: £

A French Violin, Circa 1900

17. A French Violin, Circa 1900

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Paul Bailly, Paris 1903

18. A Violin by Paul Bailly, Paris 1903

£3,000 - £4,000

Sold: £

A Violin

20. A Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin

22. A Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin, probably French Circa 1820

25. A Violin, probably French Circa 1820

£1,500 - £2,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 12th December 2011

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.