Please Note: Brompton’s will be closed for the national Easter holidays Friday 3rd April to Monday 6th April. Please do not attempt to collect items purchased at the auction as the office will be closed. We will reopen at 10am Tuesday 7th April.

Sale: 28th March 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Silver-Mounted Violin Bow

2. A Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

3. A Silver-Mounted Violin Bow

£700 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

5. A Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A German Silver-Mounted Violin Bow

8. A German Silver-Mounted Violin Bow

£500 - £700

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by G. Prager

9. A Nickel-Mounted Violin Bow by G. Prager

£300 - £500

Sold: £

A Fine Gold-Mounted Violin Bow by J. Tubbs

10. A Fine Gold-Mounted Violin Bow by J. Tubbs

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

11. A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Good Silver-Mounted French Violin Bow

14. A Good Silver-Mounted French Violin Bow

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

15. A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

16. A Silver-Mounted Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

18. A Nickel-Mounted Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

21. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow

22. A Good Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Cuniot Hury

23. A Silver-Mounted Violin Bow by Cuniot Hury

£1,000 - £1,500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.