Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 10th December 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin

407. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A Violin

408. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A Violin

409. A Violin

£200 - £400

Sold: £

A Violin by James Wood, Perth 1928

411. A Violin by James Wood, Perth 1928

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin, First Half of the Twentieth Century

412. A Violin, First Half of the Twentieth Century

£800 - £1,000

Sold: £

A Violin

413. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A Violin

415. A Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A German Violin, circa 1900

416. A German Violin, circa 1900

£200 - £300

Sold: £

A 1/2 Size Violin

417. A 1/2 Size Violin

£100 - £200

Sold: £

Two Child's Violins

418. Two Child's Violins

Sold: £

A Fine Violin, After Stainer, circa 1760

419. A Fine Violin, After Stainer, circa 1760

£2,000 - £3,000

Sold: £

A German Violin, circa 1850

420. A German Violin, circa 1850

£500 - £800

Sold: £

A Good Violin, After Del Gesu

422. A Good Violin, After Del Gesu

£800 - £1,000

Sold: £

An English Violin

423. An English Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin

424. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A 3/4 Size Violin

425. A 3/4 Size Violin

£100 - £200

Sold: £

A Violin

426. A Violin

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.