Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 10th December 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Nickel-Mounted Violin Bow

27. A Nickel-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted French Violin Bow

28. A Silver-Mounted French Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

29. A Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Interesting Nickel-Mounted Violin Bow

30. An Interesting Nickel-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow by Eugene Henry

31. A Good Silver-Mounted Violin Bow by Eugene Henry

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by R. Weichold

32. A Silver-Mounted Violin Bow by R. Weichold

£500 - £700

Sold: £

A Nickel-Mounted Bow

33. A Nickel-Mounted Bow

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Experimental Violin Bow

36. A Silver-Mounted Experimental Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Conrad Gotz

42. A Silver-Mounted Violin Bow by Conrad Gotz

£200 - £400

Sold: £

A German Silver-Mounted Violin Bow

43. A German Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

47. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

49. A Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.