Sale: 11th November 2006

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A rare Violin by Michael Albani, Graecy 1711

1. A rare Violin by Michael Albani, Graecy 1711

£5,000 - £7,000

Sold: £

An American Violin by Hans Nebel

2. An American Violin by Hans Nebel

£300 - £600

Sold: £

A Violin by Peter Vrint, London 1912

5. A Violin by Peter Vrint, London 1912

£300 - £500

Sold: £

A French violin by Nicolas Vuillaume, Mirecourt

9. A French violin by Nicolas Vuillaume, Mirecourt

£2,000 - £3,000

Sold: £

An interesting Violin

11. An interesting Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A German, half-sized Violin

12. A German, half-sized Violin

£300 - £400

Sold: £

An Italian Violin by Giuseppe Tarasconi, Milan 1890

13. An Italian Violin by Giuseppe Tarasconi, Milan 1890

£13,000 - £15,000

Sold: £

An Interesting Violin

14. An Interesting Violin

£800 - £1,000

Sold: £

A German Violin, School of Klotz, circa  1780

15. A German Violin, School of Klotz, circa 1780

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin by Walter H  Mayson, Windermere 1886

16. A Violin by Walter H Mayson, Windermere 1886

£800 - £1,600

Sold: £

A Violin by Carlo Storioni

17. A Violin by Carlo Storioni

£800 - £1,200

Sold: £

A German Violin, Mittenwald

19. A German Violin, Mittenwald

£100 - £200

Sold: £

A Violin

20. A Violin

£200 - £300

Sold: £

A French 3/4 sized-violin

23. A French 3/4 sized-violin

£200 - £400

Sold: £

An English Violin circa  1780

24. An English Violin circa 1780

£400 - £600

Sold: £

A German silver-mounted Violin Bow

30. A German silver-mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

Sale Information

Sale Date

12:00pm, Saturday 11th November 2006

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.