Sale: 12th September 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Johann Carol Kloz, Mittenwald 1760

1. A Violin by Johann Carol Kloz, Mittenwald 1760

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Very Fine Violin, possibly English Circa 1770

2. A Very Fine Violin, possibly English Circa 1770

£1,500 - £2,500

Sold: £

A Violin

5. A Violin

£600 - £800

Sold: £

A Good Violin Circa 1920

8. A Good Violin Circa 1920

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Fratelli Sirleto, Naples 1989

10. A Violin by Fratelli Sirleto, Naples 1989

£2,000 - £4,000

Sold: £

A French Violin Circa 1900

14. A French Violin Circa 1900

£400 - £600

Sold: £

A Violin, Klotz School

15. A Violin, Klotz School

£400 - £600

Sold: £

A Violin after Amati, Circa 1814

16. A Violin after Amati, Circa 1814

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Didier Nicolas Aine, Mirecourt

17. A Violin by Didier Nicolas Aine, Mirecourt

£1,800 - £2,500

Sold: £

A Fine English Violin by Joseph Hill, London 1769

19. A Fine English Violin by Joseph Hill, London 1769

£4,000 - £6,000

Sold: £

A French Violin Circa 1900

20. A French Violin Circa 1900

£500 - £700

Sold: £

A Violin

21. A Violin

£500 - £800

Sold: £

A Violin by Charles Harris, Adderbury 1820

22. A Violin by Charles Harris, Adderbury 1820

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Giuseppe Calace, Naples 1941

23. A Violin by Giuseppe Calace, Naples 1941

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin attributed to Pedrazzini

24. A Violin attributed to Pedrazzini

£700 - £1,000

Sold: £

An Interesting Violin

25. An Interesting Violin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Francois Gavinies, Paris 1770

26. A Violin by Francois Gavinies, Paris 1770

£2,000 - £3,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 12th September 2011

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.