Sale: 14th December 2009

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin, France circa. 1920

34. A Violin, France circa. 1920

£300 - £400

Sold: £

A French Violin by Jean Lavest

35. A French Violin by Jean Lavest

£600 - £800

Sold: £

A Violin, Carlo Storioni, Germany 1894

36. A Violin, Carlo Storioni, Germany 1894

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin by Patrick G Milne, Glasgow 1929

38. A Violin by Patrick G Milne, Glasgow 1929

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin

39. A Violin

£300 - £400

Sold: £

A Violin

40. A Violin

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Violin by Charles Bailly, Mirecourt 1934

42. A Violin by Charles Bailly, Mirecourt 1934

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Violin

43. A Violin

£700 - £1,200

Sold: £

A Neapolitan Violin circa. 1860

45. A Neapolitan Violin circa. 1860

£6,000 - £7,000

Sold: £

A French Violin circa. 1890

46. A French Violin circa. 1890

£400 - £500

Sold: £

An Italian Violin, Naples circa. 1830

49. An Italian Violin, Naples circa. 1830

£15,000 - £20,000

Sold: £

A Violin

50. A Violin

£450 - £550

Sold: £

A French Violin by G. Falaise Paris circa 1830

52. A French Violin by G. Falaise Paris circa 1830

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin, Mirecourt

54. A Violin, Mirecourt

£300 - £400

Sold: £

A three-quarter sized Violin, France

56. A three-quarter sized Violin, France

£200 - £300

Sold: £

A very fine Violin by George Gemunder, New York 1857

57. A very fine Violin by George Gemunder, New York 1857

£10,000 - £15,000

Sold: £

A German Violin

58. A German Violin

£200 - £400

Sold: £

A Violin

59. A Violin

£200 - £400

Sold: £

A Violin

60. A Violin

£300 - £500

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 14th December 2009

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.