Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Fine Cello by Edward Withers , London 1849

33. A Fine Cello by Edward Withers , London 1849

£30,000 - £50,000

Sold: £

A Cello by Ch. J. B. Collin-Mezin, Paris 1900

33A. A Cello by Ch. J. B. Collin-Mezin, Paris 1900

£10,000 - £15,000

Sold: £

A Three-quarter sized Cello

36. A Three-quarter sized Cello

£1,000 - £1,500

Sold: £

A good violin by Frank Watson, Rochdale 1911

38. A good violin by Frank Watson, Rochdale 1911

£800 - £1,200

Sold: £

A Fine Childs Violin by J Hel, Paris 1899

40. A Fine Childs Violin by J Hel, Paris 1899

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin by Nicolas Aine, Mirecourt

41. A Violin by Nicolas Aine, Mirecourt

£600 - £800

Sold: £

An Interesting Violin, Naples circa 1850

42. An Interesting Violin, Naples circa 1850

£800 - £1,200

Sold: £

A Flemish Violin, circa 1800

45. A Flemish Violin, circa 1800

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Sylvestre et Maucotel, Paris 1904

46. A Violin by Sylvestre et Maucotel, Paris 1904

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin

47. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A Violin by K Gliszczynski, Leed 1955

48. A Violin by K Gliszczynski, Leed 1955

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin probably by Bela Szepessy, London 1889

49. A Violin probably by Bela Szepessy, London 1889

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine Violin by G William Hoffmann, Dublin 1924

50. A Fine Violin by G William Hoffmann, Dublin 1924

£1,500 - £1,800

Sold: £

A Violin, Mittenwald circa 1850

53. A Violin, Mittenwald circa 1850

£300 - £500

Sold: £

A Violin by Stefano Conia, Cremona 1979

56. A Violin by Stefano Conia, Cremona 1979

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin, circa. 1880 after Nicola Gagliano

56A. A Violin, circa. 1880 after Nicola Gagliano

£600 - £800

Sold: £

An Italian Violin by Luigi Salsedo, 1925

57. An Italian Violin by Luigi Salsedo, 1925

£2,500 - £3,000

Sold: £

An English Violin circa 1810

58. An English Violin circa 1810

£800 - £1,200

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.