Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An Italian Violin, possibly Milan circa 1760

59. An Italian Violin, possibly Milan circa 1760

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Violin attributed to A Gotti, Ferrara 1948

60. A Violin attributed to A Gotti, Ferrara 1948

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by Joannes Georg Thir

62. A Violin by Joannes Georg Thir

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin by George Craske, Manchester 1820

64. A Violin by George Craske, Manchester 1820

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin, Milan circa 1930

67. A Violin, Milan circa 1930

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Ch JB Collin-Mezin, Paris 1899

68. A Violin by Ch JB Collin-Mezin, Paris 1899

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Ch JB Collin-Mezin, Paris

72. A Violin by Ch JB Collin-Mezin, Paris

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin, School of Vuillaume circa 1860

73A. A Violin, School of Vuillaume circa 1860

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by George Pyne, London 1892

74. A Violin by George Pyne, London 1892

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Kurt Gutter, Markneukirchen 1929

79. A Violin by Kurt Gutter, Markneukirchen 1929

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin Labelled: Curt Jung, Fecit Berlin A.D 1954

79A. A Violin Labelled: Curt Jung, Fecit Berlin A.D 1954

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Fine Italian Violin by Carlo Tononi, Venice 1732

80. A Fine Italian Violin by Carlo Tononi, Venice 1732

£70,000 - £90,000

Sold: £

An Italian Violin, circa 1900

81. An Italian Violin, circa 1900

£6,000 - £8,000

Sold: £

A Violin by J.B Colin, Mirecourt 1905

82. A Violin by J.B Colin, Mirecourt 1905

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin

82A. A Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin by Aloisius Honek, Prague circa 1945

83. A Violin by Aloisius Honek, Prague circa 1945

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by George Apparut, 1944

84. A Violin by George Apparut, 1944

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin, probably F Caussin, circa 1860

85. A Violin, probably F Caussin, circa 1860

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Baroque Violin, Germany circa 1760

87. A Baroque Violin, Germany circa 1760

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin circa 1880

88. A Violin circa 1880

£300 - £400

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.