Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An Italian violin by Bruno Barbieri, Mantua 1983

119. An Italian violin by Bruno Barbieri, Mantua 1983

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by Paul Mougenot

120. A Violin by Paul Mougenot

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin circa. 1920

121A. An Italian Violin circa. 1920

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Good Violin, Albani School circa 1730

122. A Good Violin, Albani School circa 1730

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin, probably Naples circa 1870

123. A Violin, probably Naples circa 1870

£2,000 - £4,000

Sold: £

A fine violin by Otto Mockel, Berlin 1931

125. A fine violin by Otto Mockel, Berlin 1931

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by Matthias Albani

128. A Violin by Matthias Albani

£4,000 - £5,000

Sold: £

A Good Italian Violin Possibly Vicenza circa 1800

131. A Good Italian Violin Possibly Vicenza circa 1800

£8,000 - £10,000

Sold: £

A Violin, workshop of Paul Blanchard

132. A Violin, workshop of Paul Blanchard

£1,800 - £2,500

Sold: £

A Violin

132A. A Violin

£600 - £800

Sold: £

A Violin

133. A Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A Viola

135. A Viola

£500 - £700

Sold: £

An English Viola circa 1780

136. An English Viola circa 1780

£700 - £1,000

Sold: £

An Italian Viola by Bruno Barbieri,Mantua 1975

137. An Italian Viola by Bruno Barbieri,Mantua 1975

£3,000 - £5,000

Sold: £

An English Viola, school of Craske

138. An English Viola, school of Craske

£1,200 - £1,400

Sold: £

A Viola

139. A Viola

Sold: £

A Fine Viola by Joseph Panormo, London circa 1810

141. A Fine Viola by Joseph Panormo, London circa 1810

£6,000 - £8,000

Sold: £

A Viola attributed to Giovanni Gabbi, Chivasso 1955

143. A Viola attributed to Giovanni Gabbi, Chivasso 1955

£2,000 - £3,000

Sold: £

A French Viola

144. A French Viola

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Fine Viola by Farrucio Varagnola, Milan 1913

145. A Fine Viola by Farrucio Varagnola, Milan 1913

£20,000 - £30,000

Sold: £

A Silver-mounted Violin Bow by A Vigneron Fils

146. A Silver-mounted Violin Bow by A Vigneron Fils

£3,000 - £5,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.