Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Silver-mounted Viola Bow by Morizot Frere

210. A Silver-mounted Viola Bow by Morizot Frere

£2,000 - £3,000

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow, school of Pajeot

214. A silver-mounted Viola Bow, school of Pajeot

£2,000 - £4,000

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

215. A silver-mounted Cello Bow

£400 - £600

Sold: £

A nickel-mounted Viola Bow

216. A nickel-mounted Viola Bow

£200 - £300

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by J.E Vickers

217. A silver-mounted Viola Bow by J.E Vickers

£200 - £300

Sold: £

A gold-mounted Viola Bow by Lothar Herrmann

218. A gold-mounted Viola Bow by Lothar Herrmann

£500 - £700

Sold: £

A Gold-mounted Viola Bow by John Clutterbuck

219. A Gold-mounted Viola Bow by John Clutterbuck

£700 - £1,000

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow

220A. A silver-mounted Viola Bow

£1,000 - £1,200

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

221. A silver-mounted Cello Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow

223. A silver-mounted Viola Bow

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow by John Dodd

224. A silver-mounted Cello Bow by John Dodd

£2,000 - £3,000

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow by J Knopf

225. A silver-mounted Cello Bow by J Knopf

£800 - £1,000

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

226. A silver-mounted Cello Bow

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

228. A silver-mounted Cello Bow

£400 - £600

Sold: £

A Viola d'Amore

233. A Viola d'Amore

£600 - £1,000

Sold: £

A Gibson Mandolin, Style AO

234. A Gibson Mandolin, Style AO

£200 - £300

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.