Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin Bearing a manuscript label

237. A Violin Bearing a manuscript label

£200 - £400

Sold: £

A Violin circa 1860

238. A Violin circa 1860

£200 - £400

Sold: £

A German Violin circa 1900

239. A German Violin circa 1900

£200 - £300

Sold: £

A 3/4 sized Violin by Breton Brevete

240. A 3/4 sized Violin by Breton Brevete

£300 - £500

Sold: £

A Violin

241. A Violin

Sold: £

Two Violins

243. Two Violins

Sold: £

Two Violins

244. Two Violins

Sold: £

A French Violin

246. A French Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin, Germany circa 1900

248. A Violin, Germany circa 1900

£200 - £300

Sold: £

A Violin, Germany circa 1870

249. A Violin, Germany circa 1870

£200 - £300

Sold: £

A Violin

250. A Violin

£200 - £300

Sold: £

A Violin, Germany 1891

253. A Violin, Germany 1891

Sold: £

A Violin

254. A Violin

Sold: £

A Violin

255. A Violin

£400 - £600

Sold: £

A Practice Violin

256. A Practice Violin

£50 - £100

Sold: £

A Violin

257. A Violin

Sold: £

A Violin

257A. A Violin

£500 - £600

Sold: £

A Violin

258. A Violin

Sold: £

A Violin

259. A Violin

Sold: £

A Violin

260. A Violin

Sold: £

A Child's Violin

261. A Child's Violin

Sold: £

A Violin

262. A Violin

Sold: £

A Violin

263. A Violin

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.