Sale: 21st June 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Fine Cello Attributed to Carlo Antonio Testore

1. A Fine Cello Attributed to Carlo Antonio Testore

£20,000 - £40,000

Sold: £

An English Cello circa 1880

2. An English Cello circa 1880

£3,000 - £5,000

Sold: £

An English Cello circa 1790

3. An English Cello circa 1790

£5,000 - £7,000

Sold: £

A French Cello, Mirecourt circa 1900

4. A French Cello, Mirecourt circa 1900

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Cello, Probably French Circa. 1920

6. A Cello, Probably French Circa. 1920

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine Cello by Antonio Capela, Espinho 1979

7. A Fine Cello by Antonio Capela, Espinho 1979

£6,000 - £10,000

Sold: £

An Interesting English Cello

8. An Interesting English Cello

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good Cello

10. A Good Cello

£1,000 - £2,000

Sold: £

An English Cello, School of Hill Circa 1780

11. An English Cello, School of Hill Circa 1780

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Good Cello circa 1780

12. A Good Cello circa 1780

£5,000 - £7,000

Sold: £

An Interesting Cello circa 1890

14. An Interesting Cello circa 1890

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Fine Italian Viola by Giovanni Cavani, Modena 1900

17. A Fine Italian Viola by Giovanni Cavani, Modena 1900

£15,000 - £20,000

Sold: £

A Viola by E. Richardson, Ruddington 1991

18. A Viola by E. Richardson, Ruddington 1991

£1,000 - £1,500

Sold: £

A English Viola by Harry Dobbs, 1975

19. A English Viola by Harry Dobbs, 1975

£500 - £600

Sold: £

A Viola, probably by Carlo Badarello, Turin 1927

21. A Viola, probably by Carlo Badarello, Turin 1927

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Dutch Viola circa 1780

21A. A Dutch Viola circa 1780

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Viola by Eric Voigt 1963

22. A Viola by Eric Voigt 1963

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin

24. An Interesting Violin

£1,200 - £1,600

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.