Sale: 22nd June 2009

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin, Mittenwald circa. 1860

3. A Violin, Mittenwald circa. 1860

£400 - £600

Sold: £

A Violin, circa. 1930

5. A Violin, circa. 1930

£100 - £200

Sold: £

A Violin by Bohuslav Lantner, Prague 1892

6. A Violin by Bohuslav Lantner, Prague 1892

£300 - £500

Sold: £

A Violin by David Rubio, Cambridge 1991

8. A Violin by David Rubio, Cambridge 1991

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Violin by CH. J. B. Colin-Mezin, Paris 1925

11. A Violin by CH. J. B. Colin-Mezin, Paris 1925

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin by Emile Laurent, Brussels, circa 1890

13. A Violin by Emile Laurent, Brussels, circa 1890

£3,000 - £4,000

Sold: £

A Violin, probably Prague circa. 1720

14. A Violin, probably Prague circa. 1720

£500 - £700

Sold: £

A Violin by George Apparut, Mirecourt 1923

15. A Violin by George Apparut, Mirecourt 1923

£1,200 - £1,500

Sold: £

A Violin by Honore Derazey, Mirecourt circa. 1870

16. A Violin by Honore Derazey, Mirecourt circa. 1870

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Concetto Puglisi, Catania circa. 1930

20. A Violin by Concetto Puglisi, Catania circa. 1930

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin

23. A Violin

£400 - £600

Sold: £

A Violin by Rene Bailly, Mirecourt 1925

26. A Violin by Rene Bailly, Mirecourt 1925

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin

27. A Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin, possibly Italian circa. 1760

28. A Violin, possibly Italian circa. 1760

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin

32. A Violin

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin by Joseph Aubry, Le Havre 1928

33. A Violin by Joseph Aubry, Le Havre 1928

£1,000 - £1,200

Sold: £

An English Violin by Jacob Ford, circa. 1790

34. An English Violin by Jacob Ford, circa. 1790

£2,000 - £4,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 22nd June 2009

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.