Sale: 23rd June 2008

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A silver-mounted Violin Bow by A. Vigneron

2. A silver-mounted Violin Bow by A. Vigneron

£3,000 - £4,000

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

5. A silver-mounted Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, Paris

7. A silver-mounted Violin Bow, Paris

£800 - £1,200

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, Paris

8. A silver-mounted Violin Bow, Paris

£800 - £1,200

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

21. A silver-mounted Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

22. A silver-mounted Violin Bow

£100 - £150

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by Claude Thomassin

24. A silver-mounted Violin Bow by Claude Thomassin

£3,000 - £5,000

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, workshop of Pajeot

25. A silver-mounted Violin Bow, workshop of Pajeot

£2,000 - £4,000

Sold: £

A French Viola by Emile Bonnin, Poitiers 1887

27. A French Viola by Emile Bonnin, Poitiers 1887

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Viola, School of Kennedy, London circa. 1820

29. A Viola, School of Kennedy, London circa. 1820

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Italian Viola by Luciano Sderci, Florence 1971

30. An Italian Viola by Luciano Sderci, Florence 1971

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Viola by Armando Barbieri, Forli 194

31. An Italian Viola by Armando Barbieri, Forli 194

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Viola by Iginius Sderci, Florence 1978

32. An Italian Viola by Iginius Sderci, Florence 1978

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Viola, France circa. 1890

33. A Viola, France circa. 1890

£400 - £600

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 23rd June 2008

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.