Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 23rd March 2014

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Good Violin, Possibly English, circa 1900

85. A Good Violin, Possibly English, circa 1900

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Very Fine Violin by Vincenzo Panormo, London 1793

87. A Very Fine Violin by Vincenzo Panormo, London 1793

£40,000 - £60,000

Sold: £

A Good French Violin, School of J. B. Vuillaume

89. A Good French Violin, School of J. B. Vuillaume

£3,000 - £5,000

Sold: £

An English Violin, School of Hill, circa 1770

91. An English Violin, School of Hill, circa 1770

£600 - £1,000

Sold: £

A Good Italian Violin by J. M. Valenzano, Rome 1824

92. A Good Italian Violin by J. M. Valenzano, Rome 1824

£25,000 - £35,000

Sold: £

A Good English Violin by George Craske

93. A Good English Violin by George Craske

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Good French Violin, Probably by F. N. Caussin

94. A Good French Violin, Probably by F. N. Caussin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good Violin, After Guadagnini

95. A Good Violin, After Guadagnini

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin, School of Caussin

96. A French Violin, School of Caussin

£400 - £600

Sold: £

A Very Interesting Violin

99. A Very Interesting Violin

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Good French Violin, Paris School, circa 1780

100. A Good French Violin, Paris School, circa 1780

£2,000 - £3,000

Sold: £

A French Violin

101. A French Violin

£800 - £1,200

Sold: £

An English Violin

102. An English Violin

£200 - £300

Sold: £

An Interesting Violin, circa 1900

106. An Interesting Violin, circa 1900

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Good Early German Violin, circa 1730

107. A Good Early German Violin, circa 1730

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin, Probably Italian

109. An Interesting Violin, Probably Italian

£4,000 - £6,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

3:00pm, Sunday 23rd March 2014

Sale Location

The Royal Institution, 21 Albemarle St, Mayfair, London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.