Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 23rd March 2014

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An English Violin

110. An English Violin

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Good Violin, Probably by F. V. Pecha

111. A Good Violin, Probably by F. V. Pecha

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Perry and Wilkinson, Dublin

112. A Violin by Perry and Wilkinson, Dublin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by J. B. Colin, 1903

113. A Violin by J. B. Colin, 1903

£800 - £1,200

Sold: £

A Good Viola

121. A Good Viola

£800 - £1,200

Sold: £

A Fine Italian Viola by Giulio Degani, Venice 1903

122. A Fine Italian Viola by Giulio Degani, Venice 1903

£15,000 - £20,000

Sold: £

A Fine Italian Viola by A. Lanaro, 1980

123. A Fine Italian Viola by A. Lanaro, 1980

£6,000 - £8,000

Sold: £

An English Viola

124. An English Viola

£2,000 - £3,000

Sold: £

A German Viola

126. A German Viola

£400 - £600

Sold: £

A Good Viola by Jean Striebig, Mirecourt 1931

128. A Good Viola by Jean Striebig, Mirecourt 1931

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Viola

129. A Viola

£500 - £800

Sold: £

A Good Viola

131. A Good Viola

£3,000 - £5,000

Sold: £

A German Viola, Late Nineteenth Century

132. A German Viola, Late Nineteenth Century

£800 - £1,000

Sold: £

An English Viola by Ian Clarke, Collingham 1979

133. An English Viola by Ian Clarke, Collingham 1979

£700 - £1,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

3:00pm, Sunday 23rd March 2014

Sale Location

The Royal Institution, 21 Albemarle St, Mayfair, London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.