Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 23rd March 2014

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Breton Brevete

190. A Violin by Breton Brevete

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Good English Violin by George Pine, London 1919

191. A Good English Violin by George Pine, London 1919

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Violin, circa 1900

192. A French Violin, circa 1900

£500 - £800

Sold: £

A Fine Italian Violin by G.B. Rogeri, Brescia 1703

193. A Fine Italian Violin by G.B. Rogeri, Brescia 1703

£80,000 - £120,000

Sold: £

An Italian Violin by Franco Barozzi, Rovereto 1974

194. An Italian Violin by Franco Barozzi, Rovereto 1974

£3,000 - £4,000

Sold: £

A German Violin, circa 1800

197. A German Violin, circa 1800

£600 - £1,000

Sold: £

A 3/4 Size German Violin

202. A 3/4 Size German Violin

£100 - £150

Sold: £

A Violin by Aristide Benigni, Ascoli Piceno 1956

203A. A Violin by Aristide Benigni, Ascoli Piceno 1956

£4,000 - £6,000

Sold: £

A French Violin

205. A French Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A Good Violin, Possibly English

211. A Good Violin, Possibly English

£500 - £800

Sold: £

A 7/8 Size Violin, Probably French

212. A 7/8 Size Violin, Probably French

£300 - £500

Sold: £

A Good German Violin, Mittenwald circa 1830

213. A Good German Violin, Mittenwald circa 1830

£200 - £400

Sold: £

Sale Information

Sale Date

3:00pm, Sunday 23rd March 2014

Sale Location

The Royal Institution, 21 Albemarle St, Mayfair, London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.