Sale: 24th June 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Fine Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

1. A Fine Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Cuniot Hury

2. A Silver-Mounted Violin Bow by Cuniot Hury

£600 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Leicht

3. A Silver-Mounted Violin Bow by Leicht

£400 - £600

Sold: £

A Silver and Tortoiseshell-Mounted Violin Bow

4. A Silver and Tortoiseshell-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,200

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow, Bazin Workshop

5. A Silver-Mounted Violin Bow, Bazin Workshop

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

6. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Dominic Peccatte

9. A Silver-Mounted Violin Bow by Dominic Peccatte

£5,000 - £8,000

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by Pierenot

10. A Nickel-Mounted Violin Bow by Pierenot

£800 - £1,200

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by Howard Green

11. A Gold-Mounted Violin Bow by Howard Green

£700 - £1,000

Sold: £

A Good French Silver-Mounted Violin Bow

13. A Good French Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

15. A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by A.E. Prager

16. A Silver-Mounted Violin Bow by A.E. Prager

£500 - £700

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by L. Cocker

19. A Silver-Mounted Violin Bow by L. Cocker

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

20. A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Fine Gold-Mounted Violin Bow by J. Tubbs

21. A Fine Gold-Mounted Violin Bow by J. Tubbs

£3,500 - £5,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

22. A Silver-Mounted Violin Bow

£800 - £1,200

Sold: £

A Nickel-Mounted German Violin Bow

23. A Nickel-Mounted German Violin Bow

£400 - £500

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by Bazin

24. A Nickel-Mounted Violin Bow by Bazin

£800 - £1,200

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow

25. A Good Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 24th June 2013

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.