Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 24th June 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Good French Violin by Paul Bailly

413. A Good French Violin by Paul Bailly

£5,000 - £7,000

Sold: £

An Interesting Violin, Probably Italian, circa 1800

414. An Interesting Violin, Probably Italian, circa 1800

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Fine French Violin, School of Mougenout

415. A Fine French Violin, School of Mougenout

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good French 3/4 Size Violin, circa 1900

416. A Good French 3/4 Size Violin, circa 1900

£200 - £300

Sold: £

An Interesting Violin, Probably Turin circa 1900

417. An Interesting Violin, Probably Turin circa 1900

£2,000 - £3,000

Sold: £

A German Violin by Hermann Todt

418. A German Violin by Hermann Todt

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Good French Violin Labelled: Buthod luthier..

419. A Good French Violin Labelled: Buthod luthier..

£800 - £1,200

Sold: £

An Interesting Violin, After Nicolo Amati

420. An Interesting Violin, After Nicolo Amati

£600 - £1,000

Sold: £

A Good French Violin

421. A Good French Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good German Violin, circa 1780

422. A Good German Violin, circa 1780

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin

423. An Interesting Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Good French Violin

424. A Good French Violin

£1,200 - £1,500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.