Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 24th June 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Silver-Mounted Violin Bow by Samuel Allen

26. A Silver-Mounted Violin Bow by Samuel Allen

£700 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

32. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A German Silver-Mounted Violin Bow

33. A German Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A German Nickel-Mounted Violin Bow

34. A German Nickel-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

Three bundles of bows

36. Three bundles of bows

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

37. A Nickel-Mounted Violin Bow

£300 - £400

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

38. A Nickel-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by C. H Buthod

39. A Nickel-Mounted Violin Bow by C. H Buthod

£300 - £500

Sold: £

A Good German Silver-Mounted Violin Bow

40. A Good German Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

An Ivory and Silver-Mounted Violin Bow

41. An Ivory and Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

43. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

44. A Nickel-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

45. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

Three bows

47. Three bows

£80 - £120

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

48. A Silver-Mounted Violin Bow

£80 - £120

Sold: £

A Nickel-Mounted Cello Bow by R. Paesold

50. A Nickel-Mounted Cello Bow by R. Paesold

£200 - £300

Sold: £

A Silver-Mounted Cello Bow

51. A Silver-Mounted Cello Bow

£300 - £500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.