Sale: 27th June 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

2 Books

6. 2 Books

£150 - £200

Sold: £

Various Books

7. Various Books

£200 - £400

Sold: £

A Wooden Viola Case

7A. A Wooden Viola Case

£30 - £50

Sold: £

A Fine Silver-Mounted Violin Bow by C. Thomassin

8. A Fine Silver-Mounted Violin Bow by C. Thomassin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by J.S. Finkel

9. A Silver-Mounted Violin Bow by J.S. Finkel

£900 - £1,200

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by M.F. Duff

10. A Silver-Mounted Violin Bow by M.F. Duff

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Nurnberger

11. A Silver-Mounted Violin Bow by Nurnberger

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by C.H-K. Schmidt

15. A Gold-Mounted Violin Bow by C.H-K. Schmidt

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

17. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Bernard Millant

18. A Silver-Mounted Violin Bow by Bernard Millant

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

19. A Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by Morth

20. A Gold-Mounted Violin Bow by Morth

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by K V D Meer

21. A Silver-Mounted Violin Bow by K V D Meer

£1,500 - £2,000

Sold: £

Two Violin Bows

22. Two Violin Bows

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

23. A Nickel-Mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

£600 - £1,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Wednesday 27th June 2012

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.