Sale: 27th October 2014

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Fine Silver-Mounted Violin Bow by F. Gaulard

4. A Fine Silver-Mounted Violin Bow by F. Gaulard

£6,000 - £8,000

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by Howard Green

7. A Gold-Mounted Violin Bow by Howard Green

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow

8. A French Silver-Mounted Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

12. A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

13. A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

£1,000 - £2,000

Sold: £

An Interesting Silver-Mounted Violin Bow

14. An Interesting Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

19. A Nickel-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow

20. A French Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow

22. A French Silver-Mounted Violin Bow

£700 - £1,000

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

23. A Nickel-Mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

£600 - £1,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

3:00pm, Monday 27th October 2014

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain, 21 Albemarle St, Mayfair, London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.