Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 27th October 2014

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A French Silver-Mounted Violin Bow

231. A French Silver-Mounted Violin Bow

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by E. Herrmann

232. A Gold-Mounted Violin Bow by E. Herrmann

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Gold-Mounted Violin Bow by Frank Passa

234. A Gold-Mounted Violin Bow by Frank Passa

£800 - £1,200

Sold: £

An English Silver-Mounted Violin Bow by Dodd

235. An English Silver-Mounted Violin Bow by Dodd

£400 - £600

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow, school of Simon

238. A Nickel-Mounted Violin Bow, school of Simon

£1,500 - £2,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

239. A Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

240. A Silver-Mounted Violin Bow

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

242. A Silver-Mounted Violin Bow

£3,000 - £5,000

Sold: £

A French Nickel-Mounted Violin Bow by E. F. Ouchard

244. A French Nickel-Mounted Violin Bow by E. F. Ouchard

£1,500 - £2,000

Sold: £

An English Silver-Mounted Violin Bow by Dodd

245. An English Silver-Mounted Violin Bow by Dodd

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

246. A Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Good Violin, school of Gagliano, Naples circa 1800

248. A Good Violin, school of Gagliano, Naples circa 1800

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Fine English Violin by John Day, London 1878

249. A Fine English Violin by John Day, London 1878

£4,000 - £6,000

Sold: £

An Italian Violin by Gio Maria Cerutti, 1923

253. An Italian Violin by Gio Maria Cerutti, 1923

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin

254. A Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

Sale Information

Sale Date

3:00pm, Monday 27th October 2014

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain, 21 Albemarle St, Mayfair, London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.