Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 28th March 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A German Cello by Kurt Bruckner

263. A German Cello by Kurt Bruckner

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Fine Cello, First Half of the Eighteenth Century

263A. A Fine Cello, First Half of the Eighteenth Century

£20,000 - £30,000

Sold: £

An Italian Violin by Antonio Lucca, Verona 1915

265. An Italian Violin by Antonio Lucca, Verona 1915

£7,000 - £10,000

Sold: £

An Interesting Violin, Attributed to Naples

266. An Interesting Violin, Attributed to Naples

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Carolos Dvorak, Prague 1935

267. A Violin by Carolos Dvorak, Prague 1935

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin

268. A Violin

Sold: £

A German Violin by Hermann Todt

270. A German Violin by Hermann Todt

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin by Louis F. Milton, Bedford circa 1930

271. A Violin by Louis F. Milton, Bedford circa 1930

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin

272. A Violin

£400 - £600

Sold: £

A French Violin, circa 1900

273. A French Violin, circa 1900

£200 - £400

Sold: £

A French Violin by F. N. Jean, Mirecourt

276. A French Violin by F. N. Jean, Mirecourt

£2,000 - £3,000

Sold: £

A French Violin, After Del Gesu

277. A French Violin, After Del Gesu

£400 - £600

Sold: £

A Good Violin, circa 1820

279. A Good Violin, circa 1820

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Violin

280. A Violin

£600 - £1,000

Sold: £

A Violin by Henry Harday

281. A Violin by Henry Harday

£400 - £600

Sold: £

A French Violin by J. B. Colin

284. A French Violin by J. B. Colin

£1,200 - £1,800

Sold: £

An Interesting Violin

285. An Interesting Violin

£600 - £1,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.