Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th June 2015

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Double Bass, possibly English circa 1820

521. A Double Bass, possibly English circa 1820

£2,000 - £4,000

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow by Eugène Sartory

522. A French Silver-Mounted Violin Bow by Eugène Sartory

£10,000 - £15,000

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow

523. A French Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Gold-Mounted Violin Bow

524. A French Gold-Mounted Violin Bow

£2,000 - £3,000

Sold: £

A German Silver-Mounted Violin Bow

525. A German Silver-Mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow by A. Lamy

530. A French Silver-Mounted Violin Bow by A. Lamy

£7,000 - £10,000

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow by Louis Morizot

531. A French Silver-Mounted Violin Bow by Louis Morizot

£1,200 - £1,800

Sold: £

An English Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

533. An English Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

£3,000 - £5,000

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow by A. Lamy

534. A French Silver-Mounted Violin Bow by A. Lamy

£6,000 - £10,000

Sold: £

A Silver-Mounted Viola Bow

536. A Silver-Mounted Viola Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Nickel-Mounted Viola Bow, school of Maire

537. A French Nickel-Mounted Viola Bow, school of Maire

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Silver-Mounted Viola Bow by L. Morizot freres

539. A Silver-Mounted Viola Bow by L. Morizot freres

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Viola Bow

541. A Silver-Mounted Viola Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Gold-Mounted Viola Bow by F. Passa

543. A Gold-Mounted Viola Bow by F. Passa

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Silver-Mounted Viola Bow

544. A French Silver-Mounted Viola Bow

£2,000 - £3,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

11:00am, Monday 29th June 2015

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain,
21 Albemarle Street,
Mayfair, London,
W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.