Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th June 2015

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An French Violin, school of Caussin, circa 1880

572. An French Violin, school of Caussin, circa 1880

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin by Vittorio Villa, Cremona 2009

574. An Italian Violin by Vittorio Villa, Cremona 2009

£5,000 - £8,000

Sold: £

An English Violin, attributed to school of Fendt

575. An English Violin, attributed to school of Fendt

£3,000 - £5,000

Sold: £

A French Violin by Jean Gosselin, Paris 1827

578. A French Violin by Jean Gosselin, Paris 1827

£10,000 - £15,000

Sold: £

A Bohemian Violin by Mistra Bittner, Prague 1926

580. A Bohemian Violin by Mistra Bittner, Prague 1926

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin, Caussin family, circa 1870

581. A French Violin, Caussin family, circa 1870

£1,200 - £1,500

Sold: £

A Bohemian Violin by Carolus Dvorak, Prague 1906

583. A Bohemian Violin by Carolus Dvorak, Prague 1906

£5,000 - £8,000

Sold: £

A French Violin by L. F. Billottet, Paris 1911

584. A French Violin by L. F. Billottet, Paris 1911

£2,000 - £4,000

Sold: £

An English Violin, circa 1840

585. An English Violin, circa 1840

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin by Plinio Michetti, Turin 1934

586. An Italian Violin by Plinio Michetti, Turin 1934

£12,000 - £18,000

Sold: £

A French Violin by Silvestre & Maucotel, Paris 1903

587. A French Violin by Silvestre & Maucotel, Paris 1903

£6,000 - £8,000

Sold: £

A German Violin, Mittenwald circa 1780

590. A German Violin, Mittenwald circa 1780

£1,000 - £1,500

Sold: £

A German Violin by a member of the Kloz family

594. A German Violin by a member of the Kloz family

£1,800 - £2,000

Sold: £

An English Violin by Louis F. Milton, Bedford 1927

595. An English Violin by Louis F. Milton, Bedford 1927

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Violin, possibly Italian

599. A Violin, possibly Italian

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Violin, attributed to J. B. Weigert, Lindz 1764

600. A Violin, attributed to J. B. Weigert, Lindz 1764

£1,500 - £2,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

11:00am, Monday 29th June 2015

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain,
21 Albemarle Street,
Mayfair, London,
W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.