Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th June 2015

Download Catalogue

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin

601. A Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin by Giuseppe Tarasconi, Milan 1899

602. An Italian Violin by Giuseppe Tarasconi, Milan 1899

£25,000 - £35,000

Sold: £

A French Violin by Paul Kaul, Paris 1949

603. A French Violin by Paul Kaul, Paris 1949

£5,000 - £8,000

Sold: £

A Violin, probably English

604. A Violin, probably English

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin, circa 1830

608. A French Violin, circa 1830

£6,000 - £10,000

Sold: £

A French Violin by Nicholas Lambert, Paris 1780

609. A French Violin by Nicholas Lambert, Paris 1780

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Composite Italian Violin, circa 1740

611. A Composite Italian Violin, circa 1740

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin by Louis Collenot, Reims 1903

612. A French Violin by Louis Collenot, Reims 1903

£1,200 - £1,800

Sold: £

A French Violin by Marcel Cyrano, Paris 1914

614. A French Violin by Marcel Cyrano, Paris 1914

£2,000 - £4,000

Sold: £

A German Violin by Otto Schunemann, Schwerin 1891

615. A German Violin by Otto Schunemann, Schwerin 1891

£2,000 - £3,000

Sold: £

A German Violin, circa 1830

617. A German Violin, circa 1830

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin, school of Ceruti, circa 1860

618. An Italian Violin, school of Ceruti, circa 1860

£12,000 - £18,000

Sold: £

A Violin, probably English circa 1800

622. A Violin, probably English circa 1800

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Violin, circa 1830

623. A Violin, circa 1830

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin by Nicolas Lupot, Paris 1817

625. A French Violin by Nicolas Lupot, Paris 1817

£80,000 - £120,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

11:00am, Monday 29th June 2015

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain,
21 Albemarle Street,
Mayfair, London,
W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.