Sale: 29th October 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Gold-Mounted Violin Bow by M. La Pierre

2. A Gold-Mounted Violin Bow by M. La Pierre

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by G. Prager

3. A Silver-Mounted Violin Bow by G. Prager

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by A. Nurnberger

5. A Silver-Mounted Violin Bow by A. Nurnberger

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

8. A Silver-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Fine English Violin or Viol Bow, circa 1750

9. A Fine English Violin or Viol Bow, circa 1750

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

10. A Silver-Mounted Violin Bow by W. E. Hill & Sons

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

11. A Silver-Mounted Violin Bow

£250 - £350

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow, School of Tubbs

12. A Silver-Mounted Violin Bow, School of Tubbs

£800 - £1,000

Sold: £

A Fine Silver-Mounted Violin Bow by J. Martin

16. A Fine Silver-Mounted Violin Bow by J. Martin

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by K. V. D. Meer

17. A Silver-Mounted Violin Bow by K. V. D. Meer

£600 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Claude Thomassin

21. A Silver-Mounted Violin Bow by Claude Thomassin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

24. A Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 29th October 2012

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.