Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th October 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Colin Mezin Fils, After Del Gesu

76. A Violin by Colin Mezin Fils, After Del Gesu

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good German Violin, circa 1820

79. A Good German Violin, circa 1820

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Good Violin, Probably German circa 1900

82. A Good Violin, Probably German circa 1900

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine and Interesting Violin circa 1720

84. A Fine and Interesting Violin circa 1720

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Good French Violin

85. A Good French Violin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Good German Violin, Mittenwald circa 1790

89. A Good German Violin, Mittenwald circa 1790

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Fine French Violin by Honore Derazey, circa 1870

89A. A Fine French Violin by Honore Derazey, circa 1870

£8,000 - £12,000

Sold: £

A Tyrolese Violin

90. A Tyrolese Violin

£3,000 - £5,000

Sold: £

An Interesting Violin, circa 1840

91. An Interesting Violin, circa 1840

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Very Fine Italian Violin, Mantua circa 1780

93. A Very Fine Italian Violin, Mantua circa 1780

£30,000 - £40,000

Sold: £

An Italian Violin by Dario Verne, Turin 1982

94. An Italian Violin by Dario Verne, Turin 1982

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Fine French Violin by Paul Blanchard

96. A Fine French Violin by Paul Blanchard

£3,000 - £5,000

Sold: £

An Interesting Violin

97. An Interesting Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A German Violin, circa 1760

98. A German Violin, circa 1760

£1,000 - £1,500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.