Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th October 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A French Viola by Augustine Chappuy, Paris 1750

131. A French Viola by Augustine Chappuy, Paris 1750

£5,000 - £8,000

Sold: £

An Interesting Viola, Possibly Italian circa 1760

133. An Interesting Viola, Possibly Italian circa 1760

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Viola by Martin Godliman, London 1979

134. A Viola by Martin Godliman, London 1979

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Interesting Viola

135. An Interesting Viola

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Viola by William Glenister, London 1908

136. A Viola by William Glenister, London 1908

£5,000 - £7,000

Sold: £

A French Viola circa 1760, School of Guersan

137. A French Viola circa 1760, School of Guersan

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Viola

138. A Viola

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Interesting Viola, circa 1700

140. An Interesting Viola, circa 1700

£4,000 - £6,000

Sold: £

A French Viola by Andre Audinot, 1922

141. A French Viola by Andre Audinot, 1922

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Italian Viola by Giovanni Pallaver, Verona 1966

142. An Italian Viola by Giovanni Pallaver, Verona 1966

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine English Cello by William Forster, London 1775

147. A Fine English Cello by William Forster, London 1775

£35,000 - £45,000

Sold: £

A Fine Cello, Probably Dutch circa 1740, After Amati

148. A Fine Cello, Probably Dutch circa 1740, After Amati

£12,000 - £15,000

Sold: £

An Interesting Cello, Probably English circa 1800

151. An Interesting Cello, Probably English circa 1800

£5,000 - £8,000

Sold: £

A Fine French Cello by T. J. Holder, Paris 1932

153. A Fine French Cello by T. J. Holder, Paris 1932

£12,000 - £18,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.