Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 3rd November 2008

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Johann George Lippold circa. 1810

176. A Violin by Johann George Lippold circa. 1810

£400 - £500

Sold: £

Three child's violins

177. Three child's violins

£100 - £200

Sold: £

An Interesting violin, England circa 1800

179. An Interesting violin, England circa 1800

£300 - £500

Sold: £

A Violin by Hawkes and Son, France 1925

180. A Violin by Hawkes and Son, France 1925

£200 - £400

Sold: £

A Violin, Germany circa. 1880

181. A Violin, Germany circa. 1880

£300 - £500

Sold: £

A Violin

183. A Violin

£200 - £300

Sold: £

A Violin

184. A Violin

Sold: £

Violin, Germany circa. 1900

185. Violin, Germany circa. 1900

£50 - £100

Sold: £

A French Violin, circa 1900

186. A French Violin, circa 1900

£200 - £400

Sold: £

A Violin, Mirecourt circa. 1840

188. A Violin, Mirecourt circa. 1840

£200 - £400

Sold: £

A Violin, Germany

189. A Violin, Germany

£100 - £200

Sold: £

A Violin, Mirecourt, circa. 1890

190. A Violin, Mirecourt, circa. 1890

£100 - £200

Sold: £

A 3/4 Violin, France circa. 1910

195. A 3/4 Violin, France circa. 1910

£300 - £500

Sold: £

A Violin, circa

196. A Violin, circa

£300 - £500

Sold: £

A Violin, possibly French

197. A Violin, possibly French

£150 - £200

Sold: £

A cello, Germany circa1880

198. A cello, Germany circa1880

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Child's Cello, Romania circa. 1950

199. A Child's Cello, Romania circa. 1950

£40 - £60

Sold: £

Two aluminum reinforced violin cases

200. Two aluminum reinforced violin cases

£200 - £300

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.