Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 3rd October 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin

29. A Violin

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by J. Charotte, Circa 1900

30. A Violin by J. Charotte, Circa 1900

£400 - £600

Sold: £

A Hungarian Violin by Bela Farkas, Gyor 1946

32. A Hungarian Violin by Bela Farkas, Gyor 1946

£4,000 - £6,000

Sold: £

An Interesting Violin, Circa 1900

33. An Interesting Violin, Circa 1900

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Very Interesting Violin, Circa 1890

35. A Very Interesting Violin, Circa 1890

£3,000 - £5,000

Sold: £

A French Violin, Circa 1830

36. A French Violin, Circa 1830

£4,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by Armando Altavilla, Naples

38. A Violin by Armando Altavilla, Naples

£8,000 - £12,000

Sold: £

A Violin, possibly Milan Circa 1800

39. A Violin, possibly Milan Circa 1800

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Tyrolean Violin, Circa 1780

42. A Tyrolean Violin, Circa 1780

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin

43. A Violin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Roth

45. A Violin by Roth

£1,800 - £2,500

Sold: £

An Italian Violin, probably Bologna Circa 1740

47. An Italian Violin, probably Bologna Circa 1740

£15,000 - £20,000

Sold: £

A Violin, possibly Dutch Circa 1800

48. A Violin, possibly Dutch Circa 1800

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Interesting Violin, possibly composite

49. An Interesting Violin, possibly composite

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin, Circa 1900

52. A Violin, Circa 1900

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin, Probably Italian, Circa 1900

55. A Violin, Probably Italian, Circa 1900

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Violin by Francois Caussin

56. A Violin by Francois Caussin

£1,500 - £2,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.