Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 3rd October 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Collin Mezin, Circa 1894

87. A Violin by Collin Mezin, Circa 1894

£3,000 - £4,000

Sold: £

An Austrian Violin

89. An Austrian Violin

£2,000 - £3,000

Sold: £

An English Violin, probably by William Robinson

90. An English Violin, probably by William Robinson

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine English Cello by J. W. Owen, Leeds 1914

92. A Fine English Cello by J. W. Owen, Leeds 1914

£6,000 - £10,000

Sold: £

A Good Cello, Circa 1780

93. A Good Cello, Circa 1780

£4,000 - £6,000

Sold: £

A German Cello, Circa 1810

94. A German Cello, Circa 1810

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Cello, Naples Circa 1900

97. An Italian Cello, Naples Circa 1900

£10,000 - £15,000

Sold: £

An Interesting English Cello

98. An Interesting English Cello

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Interesting Cello

99. An Interesting Cello

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Modern Cello

102. A Modern Cello

Sold: £

An English Cello circa. 1780

102A. An English Cello circa. 1780

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Viola by Feruccio Varagnola, Milan Circa 1950

104. A Viola by Feruccio Varagnola, Milan Circa 1950

£8,000 - £12,000

Sold: £

An Interesting Viola, possibly English Circa 1900

106. An Interesting Viola, possibly English Circa 1900

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Fine Italian Viola by Giovanni Cavani, Modena 1900

107. A Fine Italian Viola by Giovanni Cavani, Modena 1900

£12,000 - £18,000

Sold: £

A Good Viola

108. A Good Viola

£1,500 - £2,500

Sold: £

A Viola by Clifford Hoing, High Wycombe 1948

109. A Viola by Clifford Hoing, High Wycombe 1948

£2,000 - £3,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.