Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 5th March 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Tenor Saxophone in B flat

156. A Tenor Saxophone in B flat

£200 - £300

Sold: £

An Important Italian Violin by G. B. Rogeri, Cremona 1692

157. An Important Italian Violin by G. B. Rogeri, Cremona 1692

£120,000 - £160,000

Sold: £

A Fine French Violin by Paul Bailly, London 1899

158. A Fine French Violin by Paul Bailly, London 1899

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Good French Violin, Bourdeaux 1927

159. A Good French Violin, Bourdeaux 1927

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin by Hawkes and Son, London 1893

160. A Violin by Hawkes and Son, London 1893

£800 - £1,200

Sold: £

A Fine French Violin by Emile Germain, Paris 1905

161. A Fine French Violin by Emile Germain, Paris 1905

£6,000 - £8,000

Sold: £

A German Violin, Hopf School

163. A German Violin, Hopf School

£500 - £700

Sold: £

A Violin, probably English circa 1750

165. A Violin, probably English circa 1750

£1,000 - £1,500

Sold: £

A German Violin, circa 1900

166. A German Violin, circa 1900

£500 - £800

Sold: £

A Fine German Violin, circa 1780

167. A Fine German Violin, circa 1780

£3,000 - £5,000

Sold: £

A French Violin by N. Audinot, Paris 1914

170. A French Violin by N. Audinot, Paris 1914

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin by Henry Harday

172. A Violin by Henry Harday

£1,500 - £2,500

Sold: £

A Good Italian Violin by Costantanus Celanus, 1938

173. A Good Italian Violin by Costantanus Celanus, 1938

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Hungarian Violin by Racsinczky, Budapest 1941

174. A Hungarian Violin by Racsinczky, Budapest 1941

£1,500 - £2,000

Sold: £

An English Violin by R. Booth, circa 1810

175. An English Violin by R. Booth, circa 1810

£300 - £500

Sold: £

A French Violin by Augustin Chappuy

179. A French Violin by Augustin Chappuy

£500 - £700

Sold: £

An Interesting Violin, circa 1750

180. An Interesting Violin, circa 1750

£2,000 - £3,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.