Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 7th March 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A nickel-mounted Violin bow by C. Bazin

187. A nickel-mounted Violin bow by C. Bazin

£300 - £500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Gustav Prager

189. A Silver-Mounted Violin Bow by Gustav Prager

£300 - £500

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, Germany

190. A silver-mounted Violin Bow, Germany

£700 - £1,000

Sold: £

A nickel-mounted Violin Bow by Penzel

191. A nickel-mounted Violin Bow by Penzel

£200 - £300

Sold: £

A Violin Bow, Mirecourt circa 1850

192. A Violin Bow, Mirecourt circa 1850

£300 - £600

Sold: £

A Violin Bow

193. A Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

197. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by Laberte

203. A silver-mounted Violin Bow by Laberte

£100 - £200

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

204. A silver-mounted Violin Bow

£700 - £1,000

Sold: £

A Silver-mounted Violin Bow

205. A Silver-mounted Violin Bow

£200 - £400

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, Germany

208. A silver-mounted Violin Bow, Germany

£200 - £400

Sold: £

A nickel-mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

210. A nickel-mounted Violin Bow by Cuniot-Hury

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by Finkel

211. A silver-mounted Violin Bow by Finkel

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin bow by Chanot-Chardon

212. A silver-mounted Violin bow by Chanot-Chardon

£500 - £700

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.