Sale: 8th December 2014

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

1. A Silver-Mounted Violin Bow by James Tubbs

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good French Silver-Mounted Violin Bow

5. A Good French Silver-Mounted Violin Bow

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

6. A Silver-Mounted Violin Bow

£500 - £800

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

8. A Nickel-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

9. A Nickel-Mounted Violin Bow

£100 - £200

Sold: £

A French Silver-Mounted Violin Bow by Poirson

11. A French Silver-Mounted Violin Bow by Poirson

£800 - £1,200

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow

12. A Good Silver-Mounted Violin Bow

£600 - £1,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow, English school

14. A Silver-Mounted Violin Bow, English school

£200 - £400

Sold: £

A German Nickel-Mounted Violin Bow

15. A German Nickel-Mounted Violin Bow

£100 - £200

Sold: £

A German Nickel-Mounted Violin Bow

16. A German Nickel-Mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

17. A Silver-Mounted Violin Bow

£100 - £150

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

18. A Silver-Mounted Violin Bow

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

19. A Silver-Mounted Violin Bow by Louis Bazin

£1,200 - £1,500

Sold: £

A German Violin Bow

20. A German Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow

21. A Silver-Mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A Silver-Mounted Violin Bow by Hoyer

22. A Silver-Mounted Violin Bow by Hoyer

£500 - £800

Sold: £

A Nickel-Mounted Violin Bow

24. A Nickel-Mounted Violin Bow

£100 - £200

Sold: £

A Good Silver-Mounted Violin Bow

25. A Good Silver-Mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

Sale Information

Sale Date

2:00pm, Monday 8th December 2014

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.