Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 8th March 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A French Violin, circa 1890

254. A French Violin, circa 1890

£300 - £500

Sold: £

French Violin 'Thierry' & 2 bows

255. French Violin 'Thierry' & 2 bows

£500 - £800

Sold: £

Shar' Violin & 2 bows

256. Shar' Violin & 2 bows

£100 - £150

Sold: £

A Violin

257. A Violin

£200 - £400

Sold: £

A Violin

258. A Violin

Sold: £

A Violin

259. A Violin

Sold: £

A German Violin, circa 1900

260. A German Violin, circa 1900

£400 - £600

Sold: £

A German Violin, circa 1900

261. A German Violin, circa 1900

£250 - £350

Sold: £

Five Violins

262. Five Violins

£250 - £350

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.