Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 8th March 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A French Violin, circa 1880

89. A French Violin, circa 1880

£500 - £700

Sold: £

A Violin

93. A Violin

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Violin by Edward Kreusler, Germany

94. A Violin by Edward Kreusler, Germany

£700 - £1,000

Sold: £

A Fine Violin by Emile Mennesson, Reims 1885

97. A Fine Violin by Emile Mennesson, Reims 1885

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Marc Laberte, Mirecourt, 1929

99. A Violin by Marc Laberte, Mirecourt, 1929

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Interesting Violin

100. An Interesting Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Viola by William Forster, London circa 1790

101. A Viola by William Forster, London circa 1790

£4,000 - £6,000

Sold: £

AViola Unlabelled

102. AViola Unlabelled

£600 - £800

Sold: £

A Viola by David Walker, Chilwell 1984

103. A Viola by David Walker, Chilwell 1984

£300 - £400

Sold: £

An English Viola by Bernard Simon Fendt, London circa 1810

105. An English Viola by Bernard Simon Fendt, London circa 1810

£12,000 - £18,000

Open to bids

A Viola by Albert Claudot, Dijon 1938

106. A Viola by Albert Claudot, Dijon 1938

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Viola by Lawrence Cocker, Derby 1950

107. A Viola by Lawrence Cocker, Derby 1950

£400 - £600

Sold: £

A Viola, France

112. A Viola, France

£400 - £500

Sold: £

A Cello by Barbet & Granier, Marseilles 1896

114. A Cello by Barbet & Granier, Marseilles 1896

£2,000 - £4,000

Sold: £

A German Cello circa 1780

115. A German Cello circa 1780

£500 - £700

Sold: £

German Cello probably by Louis Selle, Erfurt 1865

116. German Cello probably by Louis Selle, Erfurt 1865

£3,000 - £5,000

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.