Sale: 12th March 2009

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by G. Ficker, Markneukirchen 1927

2. A Violin by G. Ficker, Markneukirchen 1927

£500 - £700

Sold: £

A Tyrolean Violin, circa. 1780

3. A Tyrolean Violin, circa. 1780

£800 - £1,200

Sold: £

A Fine Violin, possibly workshop of J.B. Vuillaume

4. A Fine Violin, possibly workshop of J.B. Vuillaume

£10,000 - £20,000

Sold: £

A rare Violin by Aldebrande Amaglioni, Italy 1816

5. A rare Violin by Aldebrande Amaglioni, Italy 1816

£10,000 - £15,000

Sold: £

A rare Violin by Axelrod Savagilo, Verona 1914

6. A rare Violin by Axelrod Savagilo, Verona 1914

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Leon Mougenot, Paris 1923

7. A Violin by Leon Mougenot, Paris 1923

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin by George Panormo, London 1799

9. A Violin by George Panormo, London 1799

£15,000 - £20,000

Sold: £

A Violin by Onorato Gragnani, Livorno circa. 1790

10. A Violin by Onorato Gragnani, Livorno circa. 1790

£18,000 - £20,000

Sold: £

A Violin by Pierre Audinot, Paris 1926

13. A Violin by Pierre Audinot, Paris 1926

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Neapolitan Violin, circa. 1920, after Del Gesu

15. A Neapolitan Violin, circa. 1920, after Del Gesu

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin, Mittenwald circa. 1840

16. A Violin, Mittenwald circa. 1840

£500 - £700

Sold: £

A Violin by G. Mougenot, Brussels 1889

17. A Violin by G. Mougenot, Brussels 1889

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by Maline, Mirecourt circa. 1820

18. A Violin by Maline, Mirecourt circa. 1820

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Violin by Grandjohn, Mirecourt circa. 1850

19. A Violin by Grandjohn, Mirecourt circa. 1850

£1,500 - £2,000

Sold: £

An interesting Violin

20. An interesting Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin, circa. 1780

22. A Violin, circa. 1780

£300 - £500

Sold: £

A Violin, labelled Pressenda

30. A Violin, labelled Pressenda

£3,000 - £5,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Thursday 12th March 2009

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.