Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th December 2009

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A silver-mounted Violin Bow

125. A silver-mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by J. Paulus

128. A silver-mounted Viola Bow by J. Paulus

£200 - £400

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by Garner Wilson

129. A silver-mounted Viola Bow by Garner Wilson

£600 - £800

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by W.E. Hill & Sons

130. A silver-mounted Viola Bow by W.E. Hill & Sons

£2,500 - £3,500

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by Vickers

131. A silver-mounted Viola Bow by Vickers

£200 - £300

Sold: £

A fine silver-mounted Viola Bow by Samuel Allen

132. A fine silver-mounted Viola Bow by Samuel Allen

£3,500 - £4,500

Sold: £

A silver-mounted Viola Bow by Walter Mettal

134. A silver-mounted Viola Bow by Walter Mettal

£400 - £600

Sold: £

A gold-mounted Cello Bow by Heinz Dolling

135. A gold-mounted Cello Bow by Heinz Dolling

£1,200 - £1,500

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow by W.E. Hill & Sons

139. A silver-mounted Cello Bow by W.E. Hill & Sons

£1,500 - £2,000

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

140. A silver-mounted Cello Bow

£2,000 - £3,000

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow by Johann Paulus

141. A silver-mounted Cello Bow by Johann Paulus

£200 - £300

Sold: £

A Violin

143. A Violin

Sold: £

A Violin

144. A Violin

Sold: £

Five Violins

145. Five Violins

Sold: £

A German Violin

146. A German Violin

Sold: £

Four Violins

147. Four Violins

Sold: £

A Violin

148. A Violin

£100 - £200

Sold: £

A Violin

149. A Violin

Sold: £

A Child's Violin

150. A Child's Violin

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.