Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 14th June 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An English Violin circa 1830

90. An English Violin circa 1830

£1,000 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin, possibly Low Countries

91. An Interesting Violin, possibly Low Countries

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin

93. A Violin

£800 - £1,000

Sold: £

A Tyrolean violin, circa 1770

96. A Tyrolean violin, circa 1770

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Bohemian Violin Unlabelled

97. A Bohemian Violin Unlabelled

£200 - £300

Sold: £

A Violin by Wagner and George, Chicago 1923

98. A Violin by Wagner and George, Chicago 1923

£700 - £1,000

Sold: £

A French Violin circa 1900

99. A French Violin circa 1900

£500 - £800

Sold: £

A Good German Violin

101. A Good German Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin

101A. A Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin

102. A Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A French Violin

103A. A French Violin

£400 - £500

Sold: £

A Violin

104. A Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Good Violin attributed to Giulio Degani

105. A Good Violin attributed to Giulio Degani

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Fine Violin, School of Stainer, circa 1720

107. A Fine Violin, School of Stainer, circa 1720

£5,000 - £8,000

Sold: £

A Violin by George Dyker, Scotland 1908

109. A Violin by George Dyker, Scotland 1908

£1,000 - £1,500

Sold: £

An English violin by G.A Chanot, Manchester 1899

110. An English violin by G.A Chanot, Manchester 1899

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin, possibly by Josef Thier

111. A Violin, possibly by Josef Thier

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin, circa 1900

112. A Violin, circa 1900

£200 - £400

Sold: £

A Violin

114. A Violin

£500 - £700

Sold: £

An English Violin by John Lamb, 1920

115. An English Violin by John Lamb, 1920

£400 - £600

Sold: £

A Good Violin circa 1880

117. A Good Violin circa 1880

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin

118. A Violin

£700 - £800

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.