Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 24th June 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An Interesting Violin

361. An Interesting Violin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A French Violin, School of J. Derazey, circa 1870

362. A French Violin, School of J. Derazey, circa 1870

£1,800 - £2,000

Sold: £

A German Violin by the Wolf Bros.

363. A German Violin by the Wolf Bros.

£500 - £1,000

Sold: £

A Good Child's French Violin, circa 1900

364. A Good Child's French Violin, circa 1900

£300 - £800

Sold: £

A Violin, Caussin School, circa 1880

366. A Violin, Caussin School, circa 1880

£1,500 - £2,000

Sold: £

A German Violin by the Wolf Bros.

367. A German Violin by the Wolf Bros.

£700 - £1,000

Sold: £

A Very Fine Violin by Paul Bailly, circa 1890

369. A Very Fine Violin by Paul Bailly, circa 1890

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin, circa 1780

370. A Violin, circa 1780

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin by George Craske

371. A Violin by George Craske

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin

372. A Violin

£300 - £500

Sold: £

A Good Violin

376. A Good Violin

£600 - £1,000

Sold: £

An English Violin by William Robinson, 1941

377. An English Violin by William Robinson, 1941

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin, Mittenwald circa 1900

379. A Violin, Mittenwald circa 1900

£300 - £400

Sold: £

A Violin, Probably French, circa 1900

380. A Violin, Probably French, circa 1900

£200 - £300

Sold: £

A Violin by Antonio Lecchi

384. A Violin by Antonio Lecchi

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin by Andre Castagneri, Paris 1742

385. A French Violin by Andre Castagneri, Paris 1742

£1,000 - £1,500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.