Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 29th October 2012

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

An Interesting Violin, Probably Italian circa 1850

100A. An Interesting Violin, Probably Italian circa 1850

£2,500 - £3,500

Sold: £

A Good German Violin, School of Kloz, circa 1750

101. A Good German Violin, School of Kloz, circa 1750

£1,000 - £1,500

Sold: £

An English Violin, circa 1820

102. An English Violin, circa 1820

£600 - £1,000

Sold: £

A Good French Violin

105. A Good French Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Very Interesting Violin, Probably Italian circa 1850

110. A Very Interesting Violin, Probably Italian circa 1850

£12,000 - £18,000

Sold: £

A Good French Violin by Amedee Dieudonne

114. A Good French Violin by Amedee Dieudonne

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin by Grandjon

115. A French Violin by Grandjon

£600 - £1,000

Sold: £

An Italian Violin by Umberto Lanaro, Padua 1976

116. An Italian Violin by Umberto Lanaro, Padua 1976

£7,000 - £10,000

Sold: £

An English Violin by James Bamber, Accrington 1876

117. An English Violin by James Bamber, Accrington 1876

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin, Possibly Tyrolean circa 1750

119. A Violin, Possibly Tyrolean circa 1750

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Good French Violin by Piroue, Paris circa 1830

120. A Good French Violin by Piroue, Paris circa 1830

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Italian Violin by Carolus Maurizi, Bologna 1929

121. An Italian Violin by Carolus Maurizi, Bologna 1929

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Tyrolean Violin, circa 1780

122. A Tyrolean Violin, circa 1780

£1,800 - £2,500

Sold: £

A French Violin, Mirecourt circa 1840

123. A French Violin, Mirecourt circa 1840

£500 - £700

Sold: £

A Violin

124. A Violin

£200 - £300

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.