Sale: 3rd October 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Josef Kloz, Mittenwald Circa 1780

1. A Violin by Josef Kloz, Mittenwald Circa 1780

£3,000 - £5,000

Sold: £

A Violin, probably German Circa 1820

2. A Violin, probably German Circa 1820

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin by Auguste Falisse, Brussels 1909

3. A Violin by Auguste Falisse, Brussels 1909

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Violin

5. A Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin, Circa 1780

6. An Interesting Violin, Circa 1780

£2,000 - £3,000

Sold: £

An Italian Violin, circa. 1800, probably Mantua

9. An Italian Violin, circa. 1800, probably Mantua

£12,000 - £24,000

Sold: £

A Violin by Juste Derazey, Mirecourt, Circa 1880

10. A Violin by Juste Derazey, Mirecourt, Circa 1880

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Violin, possibly by Leopold Widhalm

13. A Violin, possibly by Leopold Widhalm

£1,200 - £1,800

Sold: £

A Violin, possibly English Circa 1800

14. A Violin, possibly English Circa 1800

£1,800 - £2,500

Sold: £

An Italian Violin, probably Florence Circa 1750

18. An Italian Violin, probably Florence Circa 1750

£7,000 - £10,000

Sold: £

A Violin by Louis Guersan, Paris 1747

22. A Violin by Louis Guersan, Paris 1747

£6,000 - £10,000

Sold: £

An Italian Violin, Circa 1790

23. An Italian Violin, Circa 1790

£5,000 - £7,000

Sold: £

A Fine Violin, School of Panormo, London Circa 1830

25. A Fine Violin, School of Panormo, London Circa 1830

£12,000 - £18,000

Sold: £

A Violin by Colin Nicholls, London 1992

26. A Violin by Colin Nicholls, London 1992

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin by Luigi Rovatti, Buenos Aires 1929

27. A Violin by Luigi Rovatti, Buenos Aires 1929

£4,000 - £6,000

Sold: £

An Interesting Violin First half of the 19th Century

28. An Interesting Violin First half of the 19th Century

£10,000 - £15,000

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 3rd October 2011

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.