Sale: 7th March 2011

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Alexander Hume, London 1925

2. A Violin by Alexander Hume, London 1925

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French Violin Attributed to Jacques Bocquay

5. A French Violin Attributed to Jacques Bocquay

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Violin.

6. A Violin.

£300 - £500

Sold: £

A French Violin

7. A French Violin

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Fine and Interesting Violin after Brothers Amati

10. A Fine and Interesting Violin after Brothers Amati

£8,000 - £12,000

Sold: £

A Violin by Colin Nicholls, London 1992

11. A Violin by Colin Nicholls, London 1992

£2,500 - £3,500

Sold: £

A German Violin, Probably Georg Kloz 1774

12. A German Violin, Probably Georg Kloz 1774

£700 - £1,000

Sold: £

A Violin by Ch. J. B. Collin-Mezin, 1899

14. A Violin by Ch. J. B. Collin-Mezin, 1899

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Violin by Marco Dobretsovitch, Cairo 1920

15. A Violin by Marco Dobretsovitch, Cairo 1920

£2,000 - £4,000

Sold: £

A Tyrolean Violin, circa. 1780

18. A Tyrolean Violin, circa. 1780

£1,000 - £1,500

Sold: £

An Italian Violin, probably by Natale Carletti, 1931

18A. An Italian Violin, probably by Natale Carletti, 1931

£6,000 - £10,000

Sold: £

A Violin by William Robinson 1924

19. A Violin by William Robinson 1924

£1,500 - £3,000

Sold: £

A Fine French Violin Joseph Charotte-Millot

20. A Fine French Violin Joseph Charotte-Millot

£1,600 - £2,000

Sold: £

An Interesting Violin, circa 1780

21. An Interesting Violin, circa 1780

£1,000 - £1,500

Sold: £

A Violin

22. A Violin

£1,000 - £2,000

Sold: £

A Violin

23. A Violin

£1,500 - £2,000

Sold: £

A Violin by Rushworth & Dreaper, Liverpool 1929

24A. A Violin by Rushworth & Dreaper, Liverpool 1929

£800 - £1,200

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 7th March 2011

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.