Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 8th March 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A silver-mounted Violin Bow by  Morizot

144. A silver-mounted Violin Bow by Morizot

£800 - £1,200

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by W.E Hill & Sons

145. A silver-mounted Violin Bow by W.E Hill & Sons

£1,000 - £1,500

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by James Tubbs

146. A silver-mounted Violin Bow by James Tubbs

£2,000 - £3,000

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by W.E.Hill & Sons

150. A silver-mounted Violin Bow by W.E.Hill & Sons

£2,000 - £3,000

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by A Lamy

152. A silver-mounted Violin Bow by A Lamy

£5,000 - £7,000

Sold: £

A silver and nickel-mounted Violin Bow

154. A silver and nickel-mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A gold-mounted Violin Bow by Albin Hums

155. A gold-mounted Violin Bow by Albin Hums

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by Werner

157. A silver-mounted Violin Bow by Werner

£100 - £200

Sold: £

A silver and ivory-mounted Violin Bow

159. A silver and ivory-mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A French silver-mounted Violin Bow

161. A French silver-mounted Violin Bow

£1,200 - £1,500

Result: £

A silver-mounted Violin Bow, France circa 1820

163. A silver-mounted Violin Bow, France circa 1820

£1,200 - £1,800

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow, France circa 1810

164. A silver-mounted Violin Bow, France circa 1810

£1,500 - £2,000

Sold: £

A French silver-mounted Violin Bow

165. A French silver-mounted Violin Bow

£1,000 - £1,500

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by C.N Bazin

166. A silver-mounted Violin Bow by C.N Bazin

£800 - £1,200

Sold: £

A silver-mounted French Violin Bow, circa 1820

167. A silver-mounted French Violin Bow, circa 1820

£700 - £1,000

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow by Hoyer

168. A silver-mounted Violin Bow by Hoyer

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

169. A silver-mounted Violin Bow

£200 - £300

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.