Upgrade to Chrome Upgrade to Firefox Upgrade to Internet Explorer Upgrade to Safari

Sale: 8th March 2010

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Baroque Violin Bow Unstamped

173. A Baroque Violin Bow Unstamped

£200 - £300

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

176. A silver-mounted Violin Bow

£400 - £600

Sold: £

A silver-mounted Violin Bow

177. A silver-mounted Violin Bow

£1,500 - £2,000

Open to bids

A Bundle of Ten Bows

178. A Bundle of Ten Bows

Sold: £

A nickel-mounted Violin Bow

179. A nickel-mounted Violin Bow

£300 - £500

Sold: £

A nickel-mounted Viola Bow by Lawrence Cocker

181. A nickel-mounted Viola Bow by Lawrence Cocker

£200 - £300

Sold: £

A French nickel-mounted Viola Bow, Maline School

182. A French nickel-mounted Viola Bow, Maline School

£1,000 - £1,500

Sold: £

A nickel-mounted Viola Bow by Knopf

183. A nickel-mounted Viola Bow by Knopf

£500 - £800

Sold: £

A silver-mounted Cello Bow

185. A silver-mounted Cello Bow

£200 - £300

Sold: £

A silver and ivory-mounted Cello Bow

186. A silver and ivory-mounted Cello Bow

£1,500 - £2,500

Open to bids

A Bundle of Nine Bows

188. A Bundle of Nine Bows

£100 - £200

Sold: £

Two Modern Violin Bows in the Baroque Style

189. Two Modern Violin Bows in the Baroque Style

£300 - £500

Sold: £

A Bundle of Eight Bows

190. A Bundle of Eight Bows

£100 - £200

Sold: £

A Bundle of Three Bows

191. A Bundle of Three Bows

£100 - £200

Sold: £

A Bundle of Eight Bows

192. A Bundle of Eight Bows

£100 - £200

Sold: £

A Bundle of Seven Bows

193. A Bundle of Seven Bows

£100 - £200

Sold: £

A Bundle of Five Bows

194. A Bundle of Five Bows

£100 - £200

Sold: £

A Violin, Mittenwald circa 1860

195. A Violin, Mittenwald circa 1860

£600 - £800

Sold: £

A Violin, Germany circa 1889

197. A Violin, Germany circa 1889

£200 - £400

Sold: £

A German Violin circa 1900

198. A German Violin circa 1900

£300 - £500

Sold: £

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.