Sale: 9th December 2013

Please Login or Register for a FREE account to view the sale prices

A Violin by Perry and Wilkinson, Dublin

1. A Violin by Perry and Wilkinson, Dublin

£2,000 - £3,000

Sold: £

A Good German Violin by G. H. Pfretzschner

3. A Good German Violin by G. H. Pfretzschner

£400 - £600

Sold: £

A French Violin by Charles Quenoil, 1949

4. A French Violin by Charles Quenoil, 1949

£300 - £500

Sold: £

A Violin

5. A Violin

Sold: £

A 3/4 Size Violin

6. A 3/4 Size Violin

Sold: £

A Violin

9. A Violin

£400 - £500

Sold: £

A German Violin by the Wolff Brothers

10. A German Violin by the Wolff Brothers

£500 - £800

Sold: £

A Good Violin, After Jacob Stainer

11. A Good Violin, After Jacob Stainer

£800 - £1,200

Sold: £

A German Violin

12. A German Violin

Sold: £

A Violin

13. A Violin

Sold: £

A Good French Violin by J. T. L.

15. A Good French Violin by J. T. L.

£1,000 - £1,500

Sold: £

A French Violin, circa 1800

17. A French Violin, circa 1800

£400 - £600

Sold: £

A French Violin

18. A French Violin

£300 - £500

Sold: £

A German Violin, circa 1900

19. A German Violin, circa 1900

£100 - £200

Sold: £

A French Violin by J. T. L.

20. A French Violin by J. T. L.

£400 - £600

Sold: £

A Fine Violin, Probably Tyrol, circa 1760

21. A Fine Violin, Probably Tyrol, circa 1760

£4,000 - £6,000

Sold: £

A Good Violin After Stainer, circa 1780

22. A Good Violin After Stainer, circa 1780

£800 - £1,200

Sold: £

A Good French Violin

23. A Good French Violin

£800 - £1,200

Sold: £

A Violin, Probably French

24. A Violin, Probably French

£500 - £800

Sold: £

A Good French Violin by Gustave Villaume

25. A Good French Violin by Gustave Villaume

£400 - £600

Sold: £

Sale Information

Sale Date

1:00pm, Monday 9th December 2013

Sale Location

The Royal Institution of Great Britain,
21 Albemarle Street, Mayfair.
London, W1S 4BS

This price includes buyers premium.
This price excludes buyers premium.
¤
Currency conversion rates are provided as a courtesy for information purposes only and are subject to change without notice.